Vi vill se personer med stomi leva livet fullt ut!

För oss på Axotan har fokus alltid varit att erbjuda de bästa innovationerna inom sår- och stomivård. Vårt breda och noga utprovade sortiment ger vårdpersonal möjlighet att erbjuda sina patienter bästa lösningen utifrån deras behov och förutsättningar. Vi vill att vården ska kunna hjälpa fler att känna sig trygga och leva obehindrat av sin stomi.

Vetskapen att våra produkter gör stor skillnad ger en enorm tillfredställelse och inspirerar oss att fortsätta söka nya optimala lösningar tillsammans med våra samarbetspartners.Utöver produkter som gör skillnad lägger vi stor vikt vid att finnas här med snabb service, hjälp och information.

Över 30 års erfarenhet har gett oss stor kunskap som vi gärna delar med oss av. Under vår långa företagsresa har vi också lärt oss vikten av att lyssna. Vårdpersonal och personer med stomi som möter våra produkter varje dag, bidrar med ovärderlig information för hur vi tillsammans kan utveckla stomivården. Alla möten som bidrar till att personer med stomi kan leva livet fullt ut är viktiga möten för oss.

Hur kan vi hjälpa dig?

Om vårt företag

“Att vara en uppskattad partner inom hälso- och sjukvård”
“Att erbjuda medicintekniska produkter och lösningar av högsta kvalitet, som förhöjer livskvaliteten för brukaren och hjälper vårdpersonal att ge bästa möjliga vård”
Ge bästa möjliga kundservice!
En av våra viktiga uppgifter är att lyssna och återföra information och synpunkter från olika kundgrupper till  våra tillverkare för en fortsatt kundnära produktutveckling. Axotans informationsverksamhet omfattar också  utbildning av sjukvårdspersonal, produktutställningar och demonstrationer. Vår målsättning är att alltid ha nöjda kunder som  känner sig väl bemötta, och att vi ger våra kunder snabbast tänkbara hjälp och information!
Att känna till och rätt förstå kundernas behov står i fokus för verksamheten i Axotan AB, men också hos våra leverantörer Welland Medical, dess systerbolag Flexible Medical Packaging och Hansen Protection. Detta har lett fram till unika och framgångsrika produkter bättre anpassade till kundernas behov.
Genom god design och högsta materialkvalitet hos våra produkter vill vi ge den trygghet, diskretion och flexibilitet som gör det möjligt för var och en att utan hinder leva ett fullvärdigt och aktivt liv.
Welland Medical, tillverkare av våra stomibandage är certifierat enligt ISO 13485:2003. ISO13485 är en standard för kvalitetsledning avsedd för medicinsk klassning. ISO 13485 är baserad på ISO 9001 men har högre krav på formell dokumentation och specifika krav på produktsäkerhet.
Hansen Protection, tillverkare av stomibälte, har ISO certifiering 9001:2008 och 14001:2004.
Flexible Medical Packaging, som är tillverkare av våra silikonbaserade produkter är certifierat enligt följande standards: BS EN ISO 9001:2008, ISO 13485:2003 & BS EN ISO 14001:2004.

Axotan har under många år varit med och bidragit till barncancerfonden som genom sin långsiktiga kamp och har genom forskningens kraft har som mål att besegra cancer. Under 2022 har vi också beslutat oss för att teckna ett guldsponsorskap med välgörenhetscykellaget, Team Rynkeby – God Morgon. Sponsorskapet går oavkortat till Barncancerfondens arbete med att utrota barncancer.

Axotan AB
Helsingborg
Tel: 042-22 28 14
Epost:
kundservice@axotan.se