Liberty Uro

Welland Liberty Uro, Wellands urostomipåse, har utvecklats för att uppnå de mest funktionella och användarvänliga egenskaper.

Liberty Uro

Welland Liberty Uro, Wellands urostomipåse, har utvecklats för att uppnå de mest funktionella och användarvänliga egenskaper.

Produktinformation

Liberty Uro tillverkas i plast och har baksidan  (sidan mot kroppen) fodrad med mjuk, ofärgad non‑woven. Liberty Uro finns i två varianter, med framsida i klar eller hudfärgad plast. Nedtill på baksidan, närmast avtappningsstycket, finns en ofodrad, genomskinlig del som möjliggör inspektion av urinen även för den som använder häftpåse med hudfärgad framsida.

Hudskyddsplattan (Hyperflex Uro™) ger ett utomordentligt gott hudskydd, stor flexibilitet och säkerhet. Längs hudskyddsplattans kant finns halvmånformade flikar. Den nedre av dessa flikar utgör tumgrepp vid avtagande av skyddspapperet från häftytan, medan den översta fliken underlättar losstagning av häftplattan från huden efter användning.

Avtappningsstycket är liksom vidhängande förslutningshatt av mjuk plast som ger god komfort och möjliggör kontroll av urinflödet vid tömning. Förslutningshatten har överst en utskjutande del som gör att den kan öppnas på ett enkelt och säkert sätt. Avtappningsstycket är ovalt, robust och flexibelt för att ge maximal säkerhet. Det ger samtidigt en låg profil för största möjliga diskretion. Det ovala avtappningsstycket är konstruerat för att passa till de vanligast förekommande urinuppsamlingspåsarna för nattbruk, och något sammankopplingsrör behövs ej.

Liberty Uro är konstruerad med backventil för att förhindra att urin går tillbaka mot stomin. Denna ventil är en integrerad del av själva påsen.

Welland Liberty Uro hudfärgad och klar påse finns i uppklippbart hål 13-60 mm. Påsen rymmer 520 ml.

Varunummer (Art.nr)

Beställ Gratisprover
Tillbaka till Produkter

Varunummer (Art.nr)

Beställ Prover
Tillbaka till Produkter