HydroFrame
med Manuka honung

Welland HydroFrame med Manuka honung är en häfta framtagen inom ramen för Wellands hydrokolloid-teknologi. Welland HydroFrame med sin extremt hudvänliga hydrokolloid i kombination med Manuka Honung minskar avsevärt risken för hudirritation och maceration. HydroFrame gör det möjligt att på skonsammaste sätt bandagera ”problemstomier” som kräver förstärkning av bandaget, t.ex. vid prolaps, vid stomi med kraftigt flöde, vid förekomst av bråck parastomalt eller vid andra ojämnheter parastomalt.

HydroFrame består till 100 procent av hydrokolloid, och det innebär många fördelar. Genom att låta HydroFrame ersätta mindre lämplig tape hos patienter med irriterad hud och läckageproblem minskar risken för maceration, och huden får möjlighet att återhämta sig.

HydroFrame med Manuka honung

Welland HydroFrame med Manuka honung är en häfta framtagen inom ramen för Wellands hydrokolloid-teknologi. Welland Hydroframe med sin extremt hudvänliga hydrokolloid i kombination med Manuka Honung minskar avsevärt risken för hudirritation och maceration. HydroFrame gör det möjligt att på skonsammaste sätt bandagera ”problemstomier” som kräver förstärkning av bandaget, t.ex. vid prolaps, vid stomi med kraftigt flöde, vid förekomst av bråck parastomalt eller vid andra ojämnheter parastomalt.

HydroFrame består till 100 procent av hydrokolloid, och det innebär många fördelar. Genom att låta HydroFrame ersätta mindre lämplig tape hos patienter med irriterad hud och läckageproblem minskar risken för maceration, och huden får möjlighet att återhämta sig.

Produktinformation

Welland Medical använder den unika Manuka honungen av medicinsk och aktiv grad. Honungen har sin källa från den Nya Zeeländska Manuka busken (Leptospermum Scoparium). UMF® (Unique Manuka Factor) är ett registrerat namn och varumärke av UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association). UMF® graderar Manuka honungen baserat på dess antibakteriella aktivitet.

Welland HydroFrame med Manuka honung minskar risken för läckage vid svårbandagerade stomier.Welland HydroFrame med Manuka honung har en hydrokolloid som gjorts extra tunn i syfte att ge flexibilitet runt stomin och bästa möjliga följsamhet i alla riktningar.

Welland HydroFrame med Manuka honung ger trygghet och säkerhet, och stomibandaget kan sitta på länge. Används också för att skydda, och den befrämjar läkningen när en nötning uppstått på huden längs kanten av en häftplatta.

Welland HydroFrame med Manuka honung med sin extremt hudvänliga hydrokolloid minskar avsevärt risken för hudirritation och maceration.

Welland Hydroframe och Welland HydroFrame mini appliceras enkelt, bl.a. tack vare tumgrepp i båda ändar:

1) Dra bort mellandelen av det vita skyddspapperet.

2) Håll i häftremsans båda ändar och placera häftremsan på avsedd plats.

3) Ta bort skyddspapperet från ändarna och stryk fast hela häftremsan. Håll med handen över häftremsan någon minut så kommer värmen från handen att påskynda och förbättra vidhäftningen.

Varunummer (Art.nr)

Tillbaka till Produkter
Beställ Gratisprover

Varunummer (Art.nr)

Beställ Prover
Tillbaka till Produkter