Flair Active Xtra

Welland Flair Active Xtra är en unik produkt. Den är försedd med spolbar innerpåse. Denna löses upp i vatten medan den passerar genom avloppssystemet och bryts sedan ner på biologisk väg. Innerpåsen är fäst vid hudskyddsplattan som tillsammans kan spolas ner oavsett typ av toalett.

Produktinformation

För att bli av med den förbrukade stomipåsen tar man först av ytterpåsen. Den ”skalas” av från hudskyddsplattan likt locket av en yoghurtburk. Ytterpåsen är ren och kan läggas i en vanlig avfallskorg. Innerpåsen med hudskyddsplatta tar man av från kroppen och spolar direkt ner i toaletten. Därmed är man kvitt den förbrukade stomipåsen.

Flair Active Xtra ger största tänkbara diskretion och ökad trygghet genom modernt komfortmaterial i kombination med tyst flerlagrad luktbarriärfilm. Komfortmaterialet som omger påsen är synnerligen mjukt och behagligt. Det motverkar svettning under bandaget. Det är vattenavvisande, och är därför ändamålsenligt vid bad och dusch.

Wellands unika Dual-Carb™ filter avlägsnar flera olika slag av luktämnen, både svavelhaltiga och icke svavelhaltiga illaluktande ämnen. Det tillverkas med högsta precision genom laserteknik vilket innebär tillförlitlighet och optimal gaspassage med minskad risk för gasansamling i påsen.

Wellands beprövade Hyperflex™ hudskyddsplatta är mycket följsam och smidig. Den ger säker vidhäftning, även under besvärliga hudförhållanden och yttre påfrestning. Hudskyddsplattans enastående hydrokolloid är utomordentligt hudvänlig och befrämjar läkning i irriterad eller skadad hud.

Flair® Active Xtra innerpåse med hudskyddsplatta går att spola ner i de flesta toaletter: i vanliga toaletter anslutna till avloppsnät, toaletter med trekammarbrunn, toaletter med sluten tank, vakuumtoaletter (t.ex. på flygplan) m.fl.

Flair Active Xtra finns i flera olika färdiga hålstorlekar, samt med uppklippbart hål. Flair Active Xtra finns i två storlekar Midi respektive Maxi. Midi rymmer 170 ml och Maxi 250 ml. Se nedan för mer information.

Demonstrationsvideo

Varunummer (Art.nr)

Beställ Gratisprover
Tillbaka till Produkter

Varunummer (Art.nr)

Beställ Prover
Tillbaka till Produkter