Loading...

Mjuk och följsam. Ett skonsamt alternativ vid ojämnheter i huden peristomalt!

Aurum® Profile har en mjuk och flexibel platå som följer ojämnheter i huden. Ger en god passform och säker vidhäftning ända intill stomin vilket förhindrar läckage och minskar behovet av till exempel pasta och tätningsringar. Aurum® Profile har en unik hudskyddsplatta som följer kroppens profil. Hudskyddsplattan kan enkelt omformas, bli konkav och anpassas till ett bråck.

Idealisk vid:

  • Parastomala bråck
  • Ojämnheter runt stomin såsom hudveck  och ärrbildningar
  • Brukare med nedsatt finmotorik, där det kan vara svårt med extra tätningsmaterial som till exempel pasta eller tätningsringar
Aurum_Convex_sluten image function 1

Aurum® Profile Egenskaper

Wellands mycket hudvänliga Hyperflex hydrokolloid, nu med Manuka honung, är hudvänlig och minskar hudirritation.

Nya Dual-Carb®i filter med optimal gaspassage minskar risken för gasansamling i påsen, s.k. ”balloning”. Filtret är särskilt anpassat för ileostomi, tunnflytande innehåll, för att minimera risken för läckage genom filter.

Hudskyddsplattans ”easy2peel-flik™” gör avlägsnandet av stomibandaget lättare och minskar slitage på huden

Integrerade bältesöron för dem som behöver extra säkerhet med bälte.

Påsen har ett mjukt och behagligt yttermaterial som ger ökad komfort. Komfortmaterialet är fuktavvisande och torkar snabbt efter dusch eller bad, och minskar risken för svettning under påsen.

Aurum Profile har delad framsida som gör det enkelt att fästa påsen över stomin, och som samtidigt möjliggör inspektion av stomin utan att ta av påsen.

Aurum Profile ger säkerhet, komfort och trygghet tack vare ett stort urval av pås- och hålstorlekar för att tillgodose de flesta individuella behov.

Tydlig klippanvisning som är enkel att följa vilket ger en bättre passning runt stomin och minskad risk för läckage.

Aurum_Convex_sluten image function 2
Aurum_Convex_logo

Aurum för en friskare hud

Welland har kombinerat sin enastående hydrokolloid hudskyddsplatta, Hyperflex, med Manuka honung som befrämjar frisk hud runt stomin. Forskning visar att den här typen av aktiv Manuka honung har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper samt stimulerar tillväxten av celler som kan påskynda läkningsprocessen. Hudskyddsplattan ger ett utomordentligt gott hudskydd, stor följsamhet och säkerhet.

Jag känner mig så mycket bättre med det nya stomibandaget, mycket mer trygg när jag går ut”

Fru T, Leicestershire, Storbritannien

Aurum_Convex_logo

Aurum för en friskare hud

Welland har kombinerat sin enastående hydrokolloid hudskyddsplatta, Hyperflex, med Manuka honung som befrämjar frisk hud runt stomin. Forskning visar att den här typen av aktiv Manuka honung har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper samt stimulerar tillväxten av celler som kan påskynda läkningsprocessen. Hudskyddsplattan ger ett utomordentligt gott hudskydd, stor följsamhet och säkerhet. Plattan har en bärare av non‑woven. Tjockleken är 0,9 mm.

Jag känner mig så mycket bättre med det nya stomibandaget, mycket mer trygg när jag går ut”

Fru T, Leicestershire, Storbritannien